KOEkeloeren

Dagbezoeken

Dagbezoeken

Dagbezoeken

Ontdek de charme van de boerderij met jouw klas tijdens een onvergetelijk dagbezoek! Een (halve) dag vol educatie, plezier en boeiende ontdekkingen wacht op jullie. Samen gaan we op ontdekkingstocht en leren we alles over het reilen en zeilen op de boerderij.

Onze aangepaste rondleidingen zorgen ervoor dat de informatie perfect aansluit bij de leeftijdsgroep van de leerlingen. Van het voederen van de nieuwsgierige koeien tot het ontdekken van de weg die melk aflegt, elke activiteit is een leerrijke ervaring. En natuurlijk staat er een proeverij van verse melk op het programma, zodat de kinderen de pure smaak kunnen ervaren.

Als leerkracht heb je de mogelijkheid om de focus te leggen op een specifiek thema. Laat ons weten waar je interesses liggen, en we werken samen een boeiend programma uit dat perfect aansluit bij de leernoden van jouw klas.
Naast het educatieve programma is er ook ruimte voor ontspanning. Bij mooi weer kunnen jullie heerlijk picknicken aan onze buitenpicknicktafels en ravotten in de afgebakende tuin
Voor minder zonnige dagen staat onze ruime refter en speelzolder tot jullie ter beschikking.

Breng jouw klas naar de boerderij en beleef samen een dag vol leerplezier, spel en ontdekkingen! We staan klaar om jullie te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Halve dag

9u30 - 12u00

6 per kind
  • Gratis begeleiding met uitgestippeld programma
  • Exclusief drankje en dessertje

Volledige dag

9u30 - 15u00

12 per kind
  • Gratis begeleiding met uitgebreider programma
  • Verfrissend drankje en smakelijk dessertje

Breng jouw klas naar de boerderij en beleef samen een dag vol leerplezier, spel en ontdekkingen! We staan klaar om jullie te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Belangrijke mededeling

Dagbezoeken zijn alleen mogelijk te boeken voor het huidige schooljaar waarin u het bezoek wilt laten plaatsvinden. Aanvragen kunnen worden ingediend aan het begin van dat schooljaar. Neem voor meer informatie of om een aanvraag in te dienen contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Scroll naar boven