KOEkeloeren

Accomodatie

Accomodatie

Accomodatie

Of je nu een school bent die op zoek is naar een logement voor een meerdaagse boerderijklas of een grote familie of vriendengroep die een boerderijvakantie plant in het weekend of een vakantie. Bij KOEkeloeren is zowel jong en oud welkom voor een onvergetelijke logement op de boerderij.

De oude varkenstallen hebben plaats gemaakt voor een nieuw en modern jeugdverblijf of groepsaccomodatie tot 64personen met een ruime omheinde tuin vol speelplezier.

Een verblijf voor iedereen

Op de begane grond van onze accommodatie hebben wij een slaapkamer met aangepaste badkamer voor rolstoelgebruikers.
Voor gasten die liever hun auto thuislaten, is het mogelijk om per fiets te komen. In onze kelder, die gemakkelijk bereikbaar is vanuit de tuin, hebben we een ruime fietsenberging waar fietsen droog en veilig kunnen worden gestald.

De slaapkamers

Op de eerste verdieping bevinden zich acht slaapkamers. Om voldoende privacy te garanderen, beschikt elke slaapkamer over zijn eigen badkamer met douche en toilet.

Terwijl je ontspant in een van onze comfortabele slaapkamers, kun je genieten van de schilderachtige vergezichten over de Gooikse velden. De kalmerende aanblik van het weidse landschap draagt bij aan de totale ervaring van landelijk wonen. En voor wie echt de boerderijsfeer wil ervaren, bieden enkele van onze slaapkamers rechtstreeks zicht op de melkveestal.

Eetgelegenheid

Kom je op meerdaagse boerderijklassen, hebben wij een volpensionaanbieding beschikbaar. Onze maaltijden worden ter plaatse bereid in onze volledig uitgeruste keuken.
In de refter staan voldoende tafels en stoelen klaar om iedereen een comfortabele zitplaats te bieden, en er is ook nog een knusse zithoek beschikbaar.

Aansluitend aan de refter is de inkom met gang, waar iedereen zijn jas en schoenen kan opbergen. Hier bevinden zich ook de toiletten, jongens en meisjes of dames en heren gescheiden, waardoor we zorgen voor privacy en gemak.

kookgelegenheid

Voor groepen die op boerderijvakantie komen, is er de mogelijkheid om te boeken op basis van zelfkook. Deze groepen kunnen vrij gebruik maken van onze volledig ingerichte keuken, die is voorzien van alle nodige comfort, inclusief servies en kookpotten. Hierdoor kunnen ze zelf hun maaltijden bereiden en genieten van een flexibele en gezellige culinaire ervaring tijdens hun verblijf.

Educatieve ruimtes

Op de eerste verdieping nodigt een gezellige educatieve ruimte uit voor verschillende activiteiten. Deze ruimte is voorzien van een beamer met scherm.

Bij minder mooi weer is er nog een ruime speelzolder beschikbaar, waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl ze veilig de stallen in de gaten houden. Ook de refter kan ingezet worden als polyvalente educatieve ruimte om workshops of activiteiten te laten doorgaan.

Terras

Aansluitend op deze ruimte biedt het grote dakterras een prachtig uitzicht op de omgeving, ideaal om te genieten van de frisse lucht en natuur.

Buitenterrein

Leerkrachten en ouders kunnen gerust ontspannen op een van onze terrassen, omringd door een afgebakende tuin. Hier vinden jullie een educatieve groentetuin en natuurlijke speelelementen zoals wilgenhutten en klauterbalken, die de verbeelding van kinderen prikkelen. Op de speelweide kunnen ze zich uitleven met de bal, altijd onder het nieuwsgierige oog van onze koeien, kippen en konijntjes.

Vanaf ons terras leidt een trap naar een passerelle die door de koeienstal gaat. Hier kunnen kinderen, op veilige hoogte, een kijkje nemen in de melkveestal. Omdat we begrijpen dat veiligheid voorop staat, is toegang tot de stallen alleen toegestaan onder begeleiding van de boer of boerin.

Waar wacht je nog op?

Kortom, een verblijf op onze beleefboerderij belooft niet alleen een comfortabele accommodatie, maar ook een ultieme boerderijervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Scroll naar boven