KOEkeloeren

Boerderijvakantie

Boerderijvakantie

Boerderijvakantie

Naast het educatieve aspect biedt KOEkeloeren ook ruimte voor ontspanning en recreatie voor familie- en vriendengroepen met kinderen.

Op zoek naar een unieke en authentieke ervaring? Overweeg dan zeker om te logeren op een actief melkveebedrijf in Gooik. Deze idyllische locatie biedt niet alleen comfortabel verblijf, maar ook een inkijkje in het echte boerenleven. Ontsnap aan de drukte van de stad en dompel jezelf onder in de rust van het platteland.

Logeren bij de boer

Voor families en vriendengroepen die de boerderij willen ervaren tijdens het weekend of vakanties, biedt KOEkeloeren een perfect evenwicht tussen boerderijactiviteiten en ontspanning. Terwijl de kinderen kunnen helpen bij verschillende taken, kunnen de ouders genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.

Ligging

Gooik, een idyllische gemeente in het hart van Vlaams-Brabant, staat bekend om zijn glooiende landschappen en charmante boerderijen.

Ons groepsverblijf bevindt zich hier verscholen tussen Neigembos en Berchembos. De afgelegen ligging biedt een oase van rust, waar natuurliefhebbers volop kunnen genieten van de fauna en flora.
Spot reeën die grazen in de velden, ontmoet speelse konijnen en hazen die dartelen door het landschap, en wie weet, misschien krijg je zelfs een glimp te zien van een sluwe vos.

Beleef de rust en schoonheid van het platteland op beleefboerderij KOEkeloeren, waar de band met natuur en landbouw centraal staat.

Scroll naar boven